Om aktivitetsskolen

SMAKS er en privat aktivitetsskole og har siden starten i 1990 hatt det samme navnet. Vi har i alle år vært opptatt av å gi barna et variert tilbud av aktiviteter slik at hver dag blir meningsfull og morsom.

I år har vi 360 barn fra 1.-4. trinn fordelt på 5 avdelinger. Vi har egne lokaler til alle avdelingene, men bruker skolens gymsaler og spesialrom.

Vi tilbyr ca 25 kurs/aktiviteter i uken. Disse kursene spenner seg over alle de fem målområdene i den nye rammeplanen: Fysisk aktivitet og lek, kunst, kultur og kreativitet, lekser og fordypning, mat og helse, natur, teknikk og miljø.

Lille Nielsen Berg er leder for Smaks, hun jobber 100%, er 110% engasjert og har vært med fra oppstarten i 1990. Benedicte Lütken er nestleder. Kontoret er alltid åpent og alle er velkomne inn.

Vi har fem avdelingsledere som har hovedansvaret for hver sin avdeling. I år har vi 45 assistenter fordelt på disse fem avdelingene.

Vi har et foreldredrevet styre der det er en styreleder, Elly Joys Røang, en representant fra skolen og fem styremedlemmer. Foreldregruppen her er ressurssterk og engasjert. Vi har et flott samarbeid og det er viktig for oss at foreldrene vet vi gir omsorg og trygghet til barna.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s