Ansatte

 

This slideshow requires JavaScript.

På kontoret:

Lille     Leder                  922 30  666  / 22507021           lille0503@osloskolen.no

Benedicte     Nestleder        22507021

Pål      Monolitten    22516383

Karin    Maxi         22507021

Jasmina    Mini           22507021

Kristine        SuperMaxi    22507021 / 41461683

Gisle    Midi    22507021 / 95164038

Anne (økonomi)     971 74 515

Elly (styret)            908 53 636

 

Vi er stolte over å ha så mange flotte og engasjerte voksne her hos oss! Alderen er spredt mellom 19-60 år. De fleste er i 20 årene og vi har tilnærmet lik fordeling mellom kjønn. Vi legger vekt på ulike interessefelt og kompetanse når vi ansetter, slik at vi kan tilby barna stor variasjon i aktiviteter og kurs. Her har vi ingeniører, skuespillere, lærere, tryllekunstnere, musikere og idrettsutøvere. Det er viktig for oss at personalet trives og føler at de gjør en meningsfull jobb, derfor er alle med på å forme de daglige aktivitetene. Vi ser at dette fungerer godt i og med at så mange fortsetter hos oss i flere år.

 

Voksne på SMAKS

 

Lille Nielsen Berg er leder  og elsker Smaks! Hun har vært med fra oppstarten i 1990, er engasjert og har full oversikt. Hun har ALT i hodet og på papir, og veldig glad for at vi andre tar oss av data.   Innholdet i hverdagen for barna og de ansatte er noe Lille brenner for. Hun kjenner alle og får både barn og voksne til å stortrives. Hun er bestemor til to og digger Tjøme! Dessuten har hun representert Norge i VM i Shuffleboard.

Benedicte Lütken er nestleder på SMAKS. Hun er adjunkt med opprykk, med markedsføring, kunst og idrett som fag. Benedicte har jobbet på Smaks i over 10 år, er 38 år og har to barn. Vi er store og mye skal holdes orden på, så Lille og Benedicte jobber tett. Benedicte er supersporty og har deltatt i VM og Junior OL i Sportsaerobic og langrenn.

 

MINI

Jasmina er avdelingsleder på Mini og er 29 år. Hun har jobbet på Smaks i over seks år og vært avdelingsleder på Midi og Monolitten tidligere. Hun digger mote og er skikkelig barnslig, noe vi og barna liker!

Kristine

Henrik

Erik

Anna

Tor

Magali har jobbet på Mini før og er derfor mye vant med å både perle og å flette hår. Hun er opprinnelig fra Argentina og snakker flytende spansk. Hjemme er hun ofte i yoga-modus og hører mye på musikk. Magali har utdanning innen statsvitenskap og coaching, og hun har også en liten gutt. Yndlingsdyret hennes er hest.

Joachim har studert musikk og er en ivrig gitarist og trommis! Han klimprer også noen ganger på pianoet og kanskje hører du han synge i gangene. Ellers er han utrolig flink til å tegne og elsker å dra på ferier til Syden. På SMAKS er han mest å se ute og er en kløpper innenfor armebånd-laging. Han er også utrolig stor fan av Spiderman. Yndlingsdyret hans er spekkhogger.

Tonje Helene er utdannet servitør og holder på med dans på fritiden.
Hun elsker å både skrive og lese bøker, i tillegg har hun en stor interesse for biler. På SMAKS vil du se henne etterligne alle de store superheltene, da hun er stor fan av Marvel-universet. Yndlingsdyret hennes er marsvin.

Tina har jobbet på Maxi før og er veldig glad i å tegne og å være kreativ. Hun er særdeles kreativ med perler. Tina liker også veldig godt å lage mat, og har hatt flere matlagingskurs her på SMAKS. Hun er alltid sprudlende og blid og hun henger ofte opp-ned i klatrestativet ute.  Yndlingsdyret hennes er løve.

Stefanie

Knut H

 

MIDI

Gisle er avdelingsleder på Midi, og har jobbet på Smaks siden høsten 2011. Han benytter enhver anledning til å tulle og leke med barna. Ute er han ofte å se på fotballbanen, der han viser fram sin eminente teknikk fra tiden som fotballspiller i Frigg og Skeid. Han er en ihuga fotballsupporter og reiser gjerne på fotballtur til Italia når sjansen byr seg.

Elisabeth har gode kokkekunnskaper og reiser gjerne på turer når hun kan. Hun jobbet på Monolitten før, så hun er godt kjent på SMAKS. Her liker hun best å være ute, men du finner henne også ofte ved perlebordet. Hun har en fransk bulldog som heter Marve og som også er yndlingsdyret hennes.

Aron er Midis store tryllekunstner og trollbinder både store og små med sine kortkunster og trylletriks. I høst har han tryllekurs, lekselesing og fotballkurs. I utetiden finner man ofte Aron på fotballbanen, der han drar fram gamle finter fra tiden som unggutt i Frigg. På fritiden skriver han tekster og spiller inn rap-låter i sitt eget hjemmestudio.

Nikolai har vært på Smaks siden starten av 2013. Han har studert musikk i Australia, og er en dyktig vokalist, gitarist og låtskriver. Under spisingen leser han ofte for barna. På slutten av dagen kan man både titt og ofte høre Nikolai gaule av full hals ved kryssebordet. Han er i likhet med resten av guttene på Midi, glad i å spille fotball med barna.

Ole Tobias er 21 år og ivrig engasjert både for å fremme godt miljø på MIDI blandt barna, og blandt sine medstudenter på Blindern hvor han studererer psykologi. Han er en ivrig quizzer, og er glad i å gi barna noen spørsmål å undres over. Han er også glad i litteratur og Romerriket, dataspill og å løpe i den frie natur.

Håkon er unggutten på avdelingen, men de 19 årene hans er fylt med visdom som han har tatt med seg inn i utviklingsstudier som han tar. Ellers er han aktiv og er veldig glad i å spille fotball og bandy.

Neba er 26 år. Hun er veldig morsom og aktiv. Hun er også med i Leadership Foundation i Norge og er glad i å røre på kroppen ved siden av jobb også. Hennamaling er hennes prosjekt.

Lucie

Baste

Øivind

Camilla

 

MAXI 

Karin er avdelingsleder på MAXI, er 24 år gammel og er fra Italia. Hun startet i 2012 og har tidligere jobbet på MIDI. Da hun bodde i Italia var hun aktiv basketballspiller.

Simen er 24 år gammel og er kjempegod i fotball! Simen har også drevet med svømming og liker å være ute i naturen. Fordi han er så sporty, tar han nå en mastergrad i kroppsøving og pedagogikk. Han er rå på line og skal ha kurs i akrobatikk og parcour!

Trym har jobbet på Midi siden høsten 2011 og er derfor den som har lengst erfaring fra Midi. Når han ikke er på Smaks studerer han flittig på BI. Han er en ivrig fotballsupporter og liker å spille ball med barna. Trym skal holde kurs i friidrett og gutteidrett denne høsten.

Martine er 22 år og kommer fra Narvik. Hun flyttet til Oslo i år for å studere engelsk. Hun har også en bachelor i idrett og kroppsøving. Fotball, dans og turer er de aktivitetene hun liker aller best. Siden hun er en supersporty og sprudlende jente skal hun ha kurs i ballspill, akrobatikk og jenteidrett!

Jannicke begynte å jobbe på smaks i 2015. Hun er 33 år og har en søt liten datter på 2 år. Hun har utdannelse i kunst og art direction, samt markedsføring. Lage god mat og trene er hennes største interesser, men hun er også veldig flink til å tegne og holde på med kunstprosjekter. Hun skal ha kurs i kunst og lekser.

Lars-Erik er 30 år og er fra Tromsø.Han har jobbet på Smaks siden 2014- er supersporty og digger fotball. Han har bachelorgrad fra idrettshøyskolen, og har også studert matematikk. Hos oss skal han ha friidrettskurs.

Christian

Henrik

Nora

Daniel

Lola

 

SUPER MAXI 

Kristine:

Lee-Ann:

Nicolai H

Maria

Ella

Magnus er skuespiller og kunstner! Han har masse kurs og er helt fantastisk til å male og tegne!

Anja har jobbet på SMAKS siden august 2012. Hun har keramikkurs og er veldig kreativ. Anja har en bachelorgrad i sosialantropologi og skal bli lærer. På fritiden digger hun pilates!

Thea

 

MONOLITTEN

Pål

Stian

Julie

Victoria

Brian

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s